Næringsindhold pr. 100g Energi 1530 kJ / 370 kcal Protein 12 g Kulhydrat 69 g Fedt 5,7 g - heraf mættede fedtsyrer 0,5 g Kostfiber 7,7 g Salt 0 - 0,5 g
Ingredienser: Ristet hirse, ristet boghvede, quinuaflager, ristede mandler, hørfrø, tørrede æblebananer, æblestykker og kanel. Alle ingredienser er økologiske og glutenfri.
Økologisk Fuldkorn
Ingredienser: Ristet hirse, ristet boghvede, quinuaflager, ristede mandler, hørfrø, tørrede æblebananer, æblestykker og kanel. Alle ingredienser er økologiske og glutenfri.
Allergener: Mandler
Næringsindhold pr. 100g Energi 1530 kJ / 370 kcal Protein 12 g Kulhydrat 69 g Fedt 5,7 g - heraf mættede fedtsyrer 0,5 g Kostfiber 7,7 g Salt 0 - 0,5 g
Kogeanvisning: 60 g (1 dl) kornblanding, 3 dl. vand, lidt salt. Hæld kornblandingen og koldt vand i en gryde og bring det i kog ved svag varme. Kog grøden i 5 minutter ved svag varme med låget på klem. Rør af og til. Smag derefter grøden til med lidt salt. Lad grøden stå og trække i 15 minutter, evt. pakket ind i et viskestykke eller lignende.
Nettovægt: 700 g og 1200 g Opbevaring: Bør opbevares tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.