Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde den nye e-databeskyttelseslovgivning, er vi nødt til at bede om dit samtykke til at indstille cookies. Få flere oplysninger .
Ærterne har en sødlig smag af ærter og noter af majs og nødder.
Hele ærter kan med fordel anvendes i supper, gryderetter, i salater og i dip. Hvis ærterne skal bruges i dip eller hummus, kan de koges helt ud. Så er de nemmere at arbejde med.
For at reducere kogetiden kan de hele ærter udblødes i min. 10 timer, gerne længere. Kom frisk vand på ærterne og kog dem i ca. 30 min. (kortere, hvis de skal være faste).
INDHOLD
Hele danske Ingrid-ærter*.
*=økologisk.
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Energi 1319 kJ / 313 kcal
Fedt 2,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 46 g
- heraf sukkerarter 3,9 g
Kostfibre 18 g
Protein 19 g
Salt 0,0 g
Nettovægt:
600 g
Opbevaring:
Tørt, mørkt og ikke for varmt.
Oprindelse:
Danmark.
Mærkning:
Økologisk.