Ingredienser: Ristede flager af spelt, ris, rug, byg samt mandelsplitter, tørrede tranebær, kirsebær, tyttebær, blåbær og æbletern.
Allergener: Spelt, rug, byg og mandler
Næringsindhold pr. 100g Energi 1420 kJ / 340 kcal Protein 12 g Kulhydrat 66 g Fedt 4,1 g - Herafmættede fedtsyrer 0,5 g Kostfiber 8,3 g
Økologisk Fuldkorn
Ingredienser: Ristede flager af spelt, ris, rug, byg samt mandelsplitter, tørrede tranebær, kirsebær, tyttebær, blåbær og æbletern.
Allergener: Spelt, rug, byg og mandler
Næringsindhold pr. 100g Energi 1420 kJ / 340 kcal Protein 12 g Kulhydrat 66 g Fedt 4,1 g - Herafmættede fedtsyrer 0,5 g Kostfiber 8,3 g
Kogeanvisning: 45 g (1 dl) kornblanding, 2 dl. vand, lidt salt. Hæld kornblandingen og koldt vand i en gryde og bring det i kog ved svag varme. Kog grøden i 5 minutter ved svag varme med låget på klem. Rør af og til. Smag derefter grøden til med lidt salt. Lad grøden stå og trække i 15 minutter, evt. pakket ind i et viskestykke eller lignende.
Nettovægt: 700g
Opbevaring: Bør opbevares tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.