Handelsbetingelser - Birkemosegaard

Alle priser på hjemmesiden er i DKK inklusive moms, afgifter, told m.m.

Birkemosegaard
ved Gårdejer Jesper Andersen
Oddenvej 165
DK - 4583 Sjællands Odde

Tlf: 59 32  72 41
E-mail: info@birkemosegaard.dk

SE.NR:71299457
MobilePay 40812

Skjern Bank:
Bank konto. Reg. nr. 7780 konto nr. 6194344

 

Information om levering og priser (gratis levering ved køb over 600 kr. Ellers koster fragt 49 kr.)

  • Levering gratis hver torsdag på afhentningsadresser i København, Odsherred, Amager og Frederiksberg. Afhentning mellem 16 - 18.
  • Privatlevering om torsdagen inden for postnummer 1000-2200. Leveres mellem 11 - 18 eller efter aftale.
  • Søndagsvaretur levereres på Sjælland i Storkøbenhavn, Roskilde og Nordøstsjælland og kører i øjeblikket 3 forskellige vareruter. Leveres søndag mellem 11 - 18 eller efter aftale.

Betaling

Hvis der ingen dækning er på kortet til at vi kan hæve beløbet, vil vi som udgangspunkt stadig sende dig din bestilling og kontakte dig per mail eller telefon, så du er klar over, hvad der er sket. Sender vi din bestilling, vil du modtage en regning per mail for bestillingen nogle dage efter.

 
Erstatningsvarer

Vi tager forbehold for ekstreme vejrsituationer, der gør, at vi ikke kan komme i marken, udsolgte varer fra vores leverandører eller udsving i kvaliteten, og vi forbeholder os retten til at ændre indholdet i kassen.


Forstrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret ved aftaler om levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, der leveres fysisk til dit hjem, bopæl eller arbejdsplads, som et led i vores regelmæssige vareudbringning.

Ansvaret for varen overgår til kunden ved levering.

 
Reklamationret

Du har lov til at klage over fejl og mangler på en vare i op til to år efter du har købt den. Købelovens mangelsregler finder således anvendelse. Det gælder selvfølgelig kun, hvis det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode.

 

Persondata politik

Hvilke oplysninger gemmer Birkemosegaard om dig?

For at vi kan levere varer til dig, skal vi vide disse ting om dig: navn, adresse, telefonnummer, leveringsanvisning og e-mailadresse.

Vi registrerer IKKE personfølsomme oplysninger om dig.

Vi giver IKKE dine oplysninger videre til tredjemand.

 
E-markedsføring

Som registeret kunde er du automatisk tilmeldt vores ugentlige nyhedsbrev. Nyhedsbrevet indeholder nyheder om indholdet i ugens kasse, vores produkter, relevante tilbud m.m. og sendes en gang om ugen. Når du er tilmeldt nyhedsbrevet vil vi af og til også sende spørgeskemaer på mail, som en del af vores kundeundersøgelser. Du er naturligvis på ingen måde forpligtet til at svare på disse.

Du kan til hver en tid vælge nyhedsbrevet fra igen enten ved at returnere mailen til os sammen med dit kundenummer.

 

Birkemosegaard tager forbehold for udsolgte varer, prisstigninger, stave- og skrivefejl og dårligt vejr.