Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde den nye e-databeskyttelseslovgivning, er vi nødt til at bede om dit samtykke til at indstille cookies. Få flere oplysninger .
Denne tempeh består af økologiske gule og grønne flækærter. Den har naturligvis en genkendelig smag af ærter og karakteriseres samtidig ved at være lidt mildere, sødere og rundere i smagen end vores andre varianter. Den er en oplagt 'begynder tempeh' og egner sig til stort set alle former for tilberedning og måltider.
Denne tempeh på flækærter bliver let syrlig i takt med at den modnes, hvilket går lidt langsommere end med de andre varianter.
Se opskrifter med tempeh her
INGREDIENSER: Gule flækærter*, Grønne flækærter*, Vegansk mælkesyrekultur, Rhizopus kultur. *økologisk
NÆRINGSINDHOLD PER 100G:
Energi 598 Kj
Energi 142 kcal
Fedt 1,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 26 g
- heraf sukkerarter 8,2 g
Kostfiber 6,3 g
Protein 10,3 g
Salt 0,04 g