Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde den nye e-databeskyttelseslovgivning, er vi nødt til at bede om dit samtykke til at indstille cookies. Få flere oplysninger .
Ingredienser: Ristede flager af spelt, enkorn og havre. Hakkede dadler, hybenpulver og pulveriserede brændenælder. Alt i økologisk kvalitet. Allergener: Spelt, enkorn, havre. Næringsindhold pr. 100g Energi 1450 kJ / 350 kcal Protein 12,5 g Kulhydrat 65 g Fedt 4,2 g - heraf mættede fedtsyrer 0,5 g Kostfibre 9,7 g Salt 0 - 0,5 g
Økologisk Fuldkorn
Ingredienser: Ristede flager af spelt, enkorn og havre. Hakkede dadler, hybenpulver og pulveriserede brændenælder. Alt i økologisk kvalitet. Allergener: Spelt, enkorn, havre. Næringsindhold pr. 100g Energi 1450 kJ / 350 kcal Protein 12,5 g Kulhydrat 65 g Fedt 4,2 g - heraf mættede fedtsyrer 0,5 g Kostfibre 9,7 g Salt 0 - 0,5 g Kogeanvisning: 50 g (1 dl) kornblanding, 3 dl. vand, lidt salt. Hæld kornblandingen og koldt vand i en gryde og bring det i kog ved svag varme. Kog grøden i 5 minutter ved svag varme med låget på klem. Rør af og til. Smag derefter grøden til med lidt salt. Lad grøden stå og trække i 15 minutter, evt. pakket ind i et viskestykke eller lignende. Nettovægt: 700 g Opbevaring: Bør opbevares tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.