Handelsbetingelser - Birkemosegaard

Alle priser på hjemmesiden er i DKK eksklusiv moms, afgifter, told mm.

Birkemosegaard
ved Gårdejer Jesper Andersen
Oddenvej 165
DK - 4583 Sjællands Odde.

Tlf: 59 32  72 41
E-mail: info@birkemosegaard.dk

SE.NR:71299457
MobilePay 40812

 

Betaling

Hvis der ingen dækning er på kortet til at vi kan hæve beløbet, vil vi som udgangspunkt stadig sende dig din bestilling og kontakte dig per mail eller telefon, så du er klar over hvad der er sket. Sender vi din bestilling vil du modtage en regning per mail for bestillingen nogle dage efter.

 

Erstatningsvarer

Vi tager forbehold for ekstreme vejr situationer der gør vi ikke kan komme i marken, udsolgte varer fra vores leverandører eller udsving i kvaliteten og forbeholder os retten til at ændre iindholdet i kassen. Det kan være nødvendigt for os at lægge en anden vare i din kasse end den, vi havde planlagt.

 

Forstrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret ved aftaler om levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, der leveres fysisk til dit hjem, bopæl eller arbejdsplads, som et led i vores regelmæssige vareudbringning.

Ansvaret for varen overgår til kunden ved levering.

 

Reklamationret

Du har lov til at klage over fejl og mangler på en vare i op til to år efter du har købt den. Købelovens mangelsregler finder således anvendelse. Det gælder selvfølgelig kun, hvis det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode.

Læs mere om reklamationer og hvordan det skal behandles på vores side med FAQ

 

Persondata Politik

Hvilke oplysninger gemmer Birkemosegaard om dig?

For at vi kan levere varer til dig, skal vi vide disse ting om dig: navn, adresse, telefonnummer, leveringsanvisning og e-mailadresse.

Vi registrerer IKKE personfølsomme oplysninger om dig.

Vi giver IKKE dine oplysninger videre til tredjemand.

 

E-markedsføring

Du som har registeret automatisk tilmeldt vores ugentlige nyhedsmail. Nyhedsmailen indeholder nyheder om indholdet i ugens kasse, vores produkter, relevante tilbud mm. Den sendes en gang om ugen. Når du er tilmeldt nyhedsmailen vil vi af og til også sende spørgeskemaer på mail, som en del af vores kundeundersøgelser. Du er naturligvis på ingen måde forpligtet til at svare på disse.

Du kan til hver en tid vælge den fra igen enten ved at returnere mailen til os sammen med dit kundenummer.

 

Birkemosegaard tager forbehold for udsolgtevarer, prisstigninger, stave og skrivefejl og dårligt vejr.