Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde den nye e-databeskyttelseslovgivning, er vi nødt til at bede om dit samtykke til at indstille cookies. Få flere oplysninger .
Tempeh på økologiske hestebønner (også kaldet favabønner) er den variant, som smager kraftigst. Til at begynde med er den faktisk ret mild i smagen, med fine noter af hasselnød og champignon. Den modnes imidlertid hurtigt og bliver dermed kraftigere fermenteret i smagen. Mere garvede tempehentusiaster er vilde med den. Den er lidt af en umami-bombe og egner sig virkelig godt til asiatiske retter samt andet, hvor der skal være drøn på smagen. Egner sig også til at blive blandet i vegetariske postejer og saucer, hvor den giver en god bund. Konsistensen er blød og mør, men den kan også steges eller grilles super sprød på overfladen.
INGREDIENSER: Hestebønner*, Vegansk mælkesyrekultur, Rhizopus kultur. *Økologisk
NÆRINGSINDHOLD PER 100G:
Energi 617 Kj
Energi 146 kcal
Fedt 0,7 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,14 g
Kulhydrat 20,6 g
- heraf sukkerarter 7,5 g
Kostfiber 5,1 g
Protein 16,9 g
Salt 0,03 g