Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. For at overholde den nye e-databeskyttelseslovgivning, er vi nødt til at bede om dit samtykke til at indstille cookies. Få flere oplysninger .
Sankt Hans aften med Thorbjørn & Kung
Sankt Hans aften vender Thorbjørn tilbage i vores køkken og laver mad til os, inden vi eventuelt sammen går ned til stranden og tænder bålet (risiko for forbud)
MENU
Forret
Grønne asparges med brunet smør, ristede valnødder og Vesterhavsost
Hovedret
Helstegt oksefilet, nye danske kartofler, grillet snithvidløg, løgpuré, nye gulerødder og rødvinssovs
Dessert
Jordbærkage med nye jordbær og vaniljecreme
PRIS
395,-
Efter bålet
Sødt og kaffe i restauranten (ekstra 50,-)
En aften i planternes tegn med med Contemperahry og Sanne Venlov
Vi er gået sammen med Tobias og Sabine fra Contempehrary, som fremstiller økologisk nordisk tempeh efter traditionelle indonesiske tilberedningsmetoder samt Sanne Venlov, kok og tidligere grøn udvikler for Aarstiderne, til denne plantebaserede middag, hvor vi lover smæk på smag og farver!
Menu (med forbehold for ændringer)
Snacks og forretter
Pakoras - friteret tempeh og grøntsager i sprød kikærtedej, (svampe, blomkål/broccoli, løg, kartofler mm.) og mynte dip
Dampede hele gulerødder med top, rullet i æblesirup og sort sesam, labneh og fennikeltop/bronze fennikel
Grøn flækærtepuré med saltet citron, gærflager og croutoner af ærte-tempeh
Grønne asparges med sesam-vinaigrette, skalotteløg, smilende æg og tempeh "bacon"
Brød og pisket ramsløgssmør
Hovedret
Brændende kærlighed - grov kartoffelkompot med brunet smør og stegte fermenterede kartofler toppet med bløde løg, sprøde kålskud og hestebønne tempeh (+ bønnesauce)
Råsyltede rødbeder, spæde salater og crispy chiliolie
Dessert
Rabarber og hibiscus, fermenteret fløde, crumble af korn og hampe tempeh og ristede nødder
1 seating kl. 18
Book bord ved at skrive til rikke@birkemosegaard.dk