Kære alle

Så har vi startet en helt ny sæson i vores køkken på Birkemosegaard! 

Vi har i de sidste fem år haft udlejet køkkenet og lokalet på 1. sal over gårdbutikken med den fine udsigt til mark og hav til Martin Kvéderis. Nu har vi valgt selv at drive køkkenet videre. 

Konceptet bliver nyt, men lokalet forbliver sig selv. I første omgang vil køkkenet blive brugt til events og pop ups, og vi glæder os til at se alle jer gæster til vores kommende arrangementer. 

Vi informerer løbende i vores kalender her på siden samt på Instagram, Facebook og i nyhedsbrevene, som I kan tilmelde jer her.

Husk, at det er muligt at leje vores køkkenet samt booke os til arrangementer og catering. Ligesom det er muligt at komme op og afholde en workshop eller pop up i køkkenet.

Vi har plads til 52 siddende gæster.

Kontakt Rikke for pris og betingelser:

Den 2. april 12-17

Fish & Chips

Søndag den 2. april indleder vi påskeferien med endnu en omgang klassisk Fish & Chips i køkkenet på Birkemosegaard.
Fra kl. 12-17 står Matthew Parker bag gryderne og tilbereder friteret fisk - bæredygtigt fanget i Kattegat og lokalt handlet, samt pomfritter med vores egne Alouettekartofler. Herudover serverer vi et par enkelte traditionelle sideretter, ærtepuré og hjemmelavet tatarsovs. Og til dessert Kungs jordbærgrød med fløde. 
Til at skylle fisken ned med har vi som altid et lille udvalg af kolde øl, vin til rimelige priser samt gårdens æblemost.

Der vil også være mulighed for at købe take away.

Pris inkl. dessert og kaffe: 195,-

Book bord ved at skrive til rikke@birkemosegaard.dk


Den 6. april aften

Kiosken på Odden x Foodoir x Sæsonmelier

Menu

Sourdough bread from Tír bakery with roasted yeast & ramson butter

Roasted Odden lamb  Root vegetables, blackened garlic, citrus, fried sage & brie

Spring salad of Birkemosegaard farm vegetables

Blue cheese with beets in preserved pine syrup served with mixed seed crackers

Rye & dark chocolate cookie, lemon & poppyseed ice cream & roasted almonds

Pris: 450,- 

Book bord ved at skrive til rikke@birkemosegaard.dk


Den 8. april kl. 18

Persisk pop up - Cook for Iran

On the 8th of April, Marine Gastineau, Sanaz Zardosht, Ingerlise Oellgaard, Frej Helstrand are hosting  a pop up dinner at Birkemosegård to #cookforiran in solidarity to the brave people of Iran.

The evening will combine visual art, speeches, persian food and a curated selection of natural wine.

Sanaz Zardosht from Iran will be hosting a memorable evening just like her family used to by introducing the Persian Flavours and culture of Iran through food. We will serve natural wine from Niche Vine as well as visuals and sound impressions from Iran by Marine Gastineau and Ingerlise Øllgaard.

Come and dine with us and let's salute the brave people of Iran fighting for their human rights. A percentage of our benefit will be sent to the NGO iranrights.org

To pre-book your seat you need to send an email to rikke@birkemosegaard.dk and mobile pay 450,- to 755799 with text persisk pop up. 


Den 22. april 18-21

Bøf Bearnaise 

Lørdag den 22. april er der igen bøf bearnaise med pomfritter og grønt i vores køkken kl. 18-21.
Matthew Parker steger bøffer, Kung ordner kartofler, og der kommer også dessert. 
Pris inkl. dessert: 295,-
Book bord hos rikke@birkemosegaard.dk


Den 6. maj aften

Vegetarisk middag med Contempehrary & Sanne Venlov