Køkken

Vi har i de sidste fem år haft udlejet vores køkken oppe på 1. salen over gårdbutikken til forpagter Martin Kvedéris, PaneVino, som har stået for driften af Birkemosegaard Køkken.

Birkemosegaard har aldrig haft en ejerandel eller på anden vis været involveret i driften. Gården har kun leveret råvarer og lokaler til restauranten.

Fra 1. oktober har vi i fællesskab besluttet at afslutte forpagtningsaftalen med Martin Kvedéris, og vi vil fra nu af selv stå for driften af køkkenet.

I første omgang vil køkkenet blive brugt til events og pop ups, og man kan også kontakte os med henblik på at leje køkkenet til private arrangementer.

Vi glæder os til at fortsætte med driften af køkkenet og til at se alle jer kunder til vores kommenende arrangementer, som vi løbende vil informere om.

Konceptet vil være et andet end hidtil, og det skal have tid til at udvikle sig over det det næste år, men vi kan garantere, at vi vil fortsætte med at drive restaurant og servere dejlig mad i køkkenet på Birkemosegaard med gårdens råvarer. Vi ønsker at skabe et simpelt spisested for både sommerhusgæster og lokale!

Vi har længe glædet os til dette, og vi ser frem til endnu en sæson i køkkenet på Birkemosegaard med alle jer ♡

 

Kontakt Rikke eller Kung for nærmere aftale vedr. leje af køkkenet eller andet.